Együttműködés


Tovább

Engedélyek ügyintézése


Szeretnénk minden felmerülő kérdését megválaszolni, ezért az alábbiakban lépésről lépésre leírjuk, hogyan zajlik partnereinkkel a szakmai együttműködés.

1. Első lépésben vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek bármelyikén. Munkatársaink szinte azonnal válaszolnak minden e-mailben, vagy telefonon történő megkeresésre.
2. Igény esetén személyesen ellátogatunk az Ön rendelőjébe, hogy élőszóban beszéljük át a teendőket.
3. Az altatásos beavatkozás előfeltétele minden esetben az adott telephelyre szóló működési engedély kiváltása. A szükséges dokumentumok ügyintézésében kérés esetén szívesen segítünk.
4. Amint rendelkezünk az Ön rendelőjére vonatkozó engedéllyel, kezdődhet a közös munka.
5. Előzetes időpont-egyeztetést követően, az altatásos beavatkozás előtt egy órával aneszteziológus szakorvosunk és szakasszisztensünk megérkezik a rendelőjébe és elkezdik a felkészülést (beállítják a szükséges eszközöket, gépeket).
6. A beavatkozás előtt fél órával megkezdjük a páciens teljes körű kivizsgálását, tájékoztatjuk az altatás részleteiről és minden felmerülő kérésére választ adunk. Végül aláírja az altatási beleegyező nyilatkozatot.
7. Ha mindent rendben találunk, a kezelés megkezdése előtt elaltatjuk a pácienst. A narkózis alatt Ön teljes biztonságban, nyugodtan dolgozhat. Az ébresztés folyamatát akkor indítjuk meg, amikor Ön jelzi az altatóorvosnak, hogy végzett a tervezett kezelésekkel.
8. A páciens ébredését követően szakorvosunk és szakasszisztensünk addig áll az Önök rendelkezésére, amíg a páciens olyan állapotba kerül, hogy a kísérőjének átadható, és teljes biztonsággal távozhat.
9. Az altatásos beavatkozást követően, az ismert elérhetőségeinken, készséggel válaszolunk esetlegesen felmerülő kérdéseire.

Amennyiben további kérdései merülnek fel, forduljon hozzánk bizalommal.

Kattitson ide, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb elkezdhessük a közös munkát.

www.mobilaltats.hu - Logó

Lépjen velünk kapcsolatba!


Mivel mobil cég vagyunk, kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén egyeztessen időpontot, ha irodánkban szeretne felkeresni minket.

1119 Budapest, Rátz László utca 28.
I.emelet 4.

Ügyvezető:
Kalmár Gyula
+3630 / 411-68-48

Ügyfélkapcsolati menedzser:
Kalmár Fruzsina
+3630 / 179-51-85

Irodavezető:
Törökné Mihók Adrienn
+3630 / 649-89-32