Referenciáink


Tovább

ÚjbudaDental


Csak ajánlani tudjuk kollégáinknak, mással nem végeznénk altatást. Nagyon jól felkészült csapat és egyben kedvesek és megnyugtatók pácienseinkkel! A nap amikor jönnek altatni, mindig nagyon várjuk!

Köszönettel,
ÚjbudaDental csapata
ujbuda.dental

Budapest Klinikken


A Szundizz Velünk Kft régi partnerünk, akivel eddigi együttműködésünket röviden kiválónak minősíteném. Munkásságukat a megbízható szakmai háttér és óriási szakmai tapasztalat mellett a nyitottság és rugalmas hozzáállás jellemzi, ami nagyon megkönnyíti velük az együttműködést. Terveink és reményeink szerint hosszú és gyümölcsöző munkakapcsolatnak nézünk elébe a Szundizz Velünk Kft- vel.

Köszönettel,
Nagy Tamás
www.budapestklinikken.no

NaturaDent


Mindig pontosan, gyorsan és precízen. Ez jellemzi a szolgáltatásukat.

Köszönettel,
Dr. Fülöp Papp Márta
MSc. Lasers in Dentistry
Intézményvezető fogorvos
www.naturadent.hu

Medios Orvosi Centrum


Nagyon szeretünk a céggel dolgozni. Rugalmas, megbízható, nagyon profi csapat! Pácienseinket a kezeik között a legnagyobb biztonságban tudhatjuk. Mindig figyelembe vesznek minden kérésünket, igazodnak igényeinkhez. A legnagyobb szakértelemmel végzett munka és koncentráció mellett is mindig vidám, jó hangulatú a csapat. Örömmel és szeretettel várjuk, hogy együtt dolgozhassunk!

Köszönettel,
Dr. Buda Bernadett és csapata
www.medios.hu

Parodontologus


Tetszik a rutin és a profizmus ahogyan az altatásokat végzitek. Az ember biztonságban érzi magát tőle. És ahogyan ezt az asszisztensnőm megjegyezte: "nagyon tetszik, ahogyan a fogászati kezelőt műtővé változtatják".

Köszönettel,
Dr. Rosta Péter
www.parodontologus.hu

www.mobilaltats.hu - Logó

Lépjen velünk kapcsolatba!


Mivel mobil cég vagyunk, kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén egyeztessen időpontot, ha irodánkban szeretne felkeresni minket.

1119 Budapest, Rátz László utca 28.
I.emelet 4.

Ügyvezető:
Kalmár Gyula
+3630 / 411-68-48

Ügyfélkapcsolati menedzser:
Kalmár Fruzsina
+3630 / 179-51-85

Irodavezető:
Törökné Mihók Adrienn
+3630 / 649-89-32